Nog twee nachtjes slapen

Zondag vertrek ik.

Ongelooflijk … dat dit jarenlang gekoesterde plan realiteit lijkt te worden.

Vorige week mijn laatste yogalessen gegeven.

Afgelopen vrijdag gekookt voor het AnahataYoga team en de overdracht geregeld.

Wat een kanjers zijn het! Trots en dankbaar dat zij de yogalessen blijven aanbieden terwijl ik loop. Dat ik de tijd, geld en steun heb om dit te kunnen gaan ondernemen.Ook en vooral van mijn gezin, zo bijzonder, lieve Henk, Jasmijn en Jade.Vanmiddag nog even bij mijn moeder geweest , in het verzorgingstehuis in Sittard.Ze was een beetje ziekjes en niet zo helder.Ze wilde niet mee naar een terrasje, waar ze de vorige keren zo van genoten had.Het afscheid was een beetje verdrietig;ik vind houvast in het mooie gesprek van vorige week, waar ze aangaf het mij echt te gunnen, maar bang was dat er iets me iets zou overkomen.Bedankt voor alle lieve kaartjes, kleine meeneemspulletjes, lieve appjes en mailtjes. Doet me zo goed!!!De rugzak staat klaar, 6,2 kg , daar moet nog water en broodjes voor onderweg bij.Brazilië voetbalt nu tegen België  terwijl dochter Jasmijn in Brazilië is en dochter Jade in België, De appjes in onze gezinsapp vliegen in het rond. DOEI BRAZILIE, KOM MAAR NAAR HUIS JASMIJN, appt Jade net. België wint.Ik zit hier de laatste avond achter de laptop. Niks geen voetbal.Straks klap ik hem dicht….waaaaaah, Santiago , here I come…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s