Een jaar later…

Precies een jaar geleden kwam ik terug van mijn eerste pelgrimstocht. “Toevallig ” is mijn pelgrimswebsite die ik heb gemaakt op wordpress.com een soort van klaar en heb ik hem omgezet naar de domeinnaam pelgrimshart.nl.

Een fijn feestelijk gevoel op dit één-jarig jubileum van de grote pelgrimstocht.

Het ontstaan van pelgrimshart.nl: voor wij het weten wil… Mijn Santiago blog heb ik destijds bijgehouden op mijn bedrijfswebsite (www.anahatayoga.nl) van Jimdo. Toen ik eenmaal weer aan het werk was vond ik het niet zo passend om dat blog op de yogawebsite te laten staan en maakte ik een nieuwe website: hetdoelisdeweg.jimdo.enz. Hier hield ik mijn blog van de Camino Portugesa bij. Maar dat was natuurlijk niet zo’n spectaculaire tocht als de eerst (alhoewel, lees het blog maar eens) en ik had ook nogal last-minute gepland om te gaan, dus ik had aan ongeveer niemand doorgegeven waar het blog stond. Verder zinde de irritante bug in de Jimdo-app die woorden aan elkaar plakte en de spaties negeerde zinde me niet. Ik kom vanuit die app niet reageren op de leuke en fijne reacties van lezers, en lezers konden zich ook niet aanmelden als volger, waardoor ze automatisch een berichtje zouden krijgen als er een nieuw blog klaarstond.

En dat wilde ik nou juist allemaal wel. En ik kreeg regelmatig mailtjes van mensen die mijn blog nog eens wilden lezen. Of mensen die via-via hadden gehoord over mijn tocht en zelf plannen hadden om te gaan pelgrimeren.

Dus begon ik een site voor al mijn voorbije en wellicht nog toekomstige pelgrimstochten . Ik kwam uit bij WordPress en na de zomer ben ik begonnen met het kopiëren en plakken van de blogs vanuit Jimdo (inclusief de reacties) en het opnieuw binnenhalen van de foto’s. Een mooie herbeleving van de afgelopen tochten, ik werd er zoooo blij van! En een impuls om nieuwe tochten te gaan plannen. Eens een pelgrim, altijd een pelgrim. Yoooo, yolo!

IK ben superblij met het resultaat en hoop nog ” heul veul ” pelgrimsblogs te kunnen toevoegen.

Ultreia…(voorwaarts)

Blieve loape (blijven lopen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s